Te afli sau ai trecut prin una din situațiile următoare?
– Îți doresti să îți cumperi un animal de companie, poate un cățeluș sau o pisicuța, dar te gândești că pe termen lung nu este o soluție viabilă pentru că vei fi nevoit să călătorești des în interes de serviciu și nu îl poți lua după tine. Nu ai cui sa ii lași cheile sa intre sa i dea de mâncare, apa, sa vegheze la confortul lui și cu toate ca îți dorești foarte mult, abandonezi ideea.
– Știind ca ești mare iubitor de animale, ai primit cadou de ziua ta de la prieteni un animal de companie, pe care l-ai îndrăgit pe loc și de care nu vrei sa te despărți nici în ruptul capului. Dacă în vacanta, când mergi în tara îl iei cu tine, când pleci în străinătate sau în delegație, lucrurile se complica. Ai apelat de cateva ori la părinți, veri, mătusi, prieteni, dar nu ai fost prea mulțumit de cum s-au purtat cu el. Plus ca în momentul în care își schimba mediul, animalele ca și oamenii, au un comportament diferit, sunt puțin mai anxioși pana se obișnuiesc cu noul mediu.
– Copilul te bate la cap ca vrea un cățeluș, asa cum are prietenul lui de la grădinița sau de la școală. Când se uita la tine cu ochii lui drăgălași și plini de iubire, te topesti pur și simplu de emoție si ești gata sa ii împlinești dorința, dar un beculet al rațiunii ți se aprinde. Îți dai seama ca nevoile micului animal cresc odată cu ale copilului tău și vine vremea când nu mai e cineva care sa stea cu el acasă, când veti pleca cu toții în concediu în străinătate și nu ai cu cine sa îl lași. Cine sa aibă grija de cățel timp de o săptămână doua cât sunteți voi plecați? Ii explici cat poți tu de frumos copilului ca nu aveți momentan cum sa va luați un cățel și ii oferi alternative cu jucării, deși știi bine ca nu ii poți înșela vigilenta sau domoli așteptările.
Dacă ai răspuns pozitiv măcar la una din situațiile de mai sus, sigur ai făcut și pasul doi, anume sa cauți pe Internet diferite soluții pentru a-ți îndeplini dorința, fără sa sacrifici confortul iubitului tău animalut.
Noi, echipa de la TD Tech te felicitam pentru ca ești pe cale sa îți împlinești visul.
Datorită sistemelor domotice pe care TD Tech le-a conceput pentru tine, vei putea sa îți iei un animal de companie și sa călătorești fără griji. Noi facem totul pentru confortul tău și al celor dragi ție!
Sistemul automatizat pe care TD Tech îl pune la dispoziția clienților noștri are in vedere toate aspectele necesare asigurării maximului de confort:
– Control hrana si apa
– Control temperatura ambientala
– Control Video/Audio
Prin intermediul aplicației de pe telefon puteți programa de la distanta cantitatea de hrana pe care o va primi precum si ora la care va primi masa. Singurul lucru pe care trebuie sa il faceți este sa alimentați aparatul înainte de plecare cu hrana umeda/uscata, sa puneți baterii aparatului și sa aveți aplicația instalata pe telefon.
Printr-un simplu click pe sintagma „Feed now” și cantitatea dorita, dispenserul va emite un semnal sonor și va elibera hrana mult așteptată. Similar, dacă ii este sete, aparatul va elibera o anumita cantitate de apa și se va face refill automat.
Dacă se întâmplă ca pisicuței sau câinelui dumneavoastră sa i se facă foame/sete mai devreme decât ați programat sau sa aibă un disconfort, veți putea observa în timp real gratie tehnologiei TD Tech, ce dispune de control video/audio. Sistemul, datorită senzorilor, va detecta miscarea sau zgomotul făcut de animal și veți fi atenționați prin notificări pe telefon. Datorită modului de comunicare dual și camerei performante, va veți putea vedea și auzi reciproc, astfel încât să el sa nu se mai simtă singur și dumneavoastră sa va oferiți zilnic mica bucurie de a-i fi alături, chiar și virtual.
Punem preț pe confortul dumneavoastră și al celor dragi, de aceea sistemul inteligent TD Tech oferă și posibilitatea de control al temperaturii ambientale.
Este știut ca fiecare animal de companie reacționează diferit la nivelul de temperatura, reacția fiindu-i Influențată de mediul în care a fost crescut până atunci, mărimea lui, stadiul de viață, tipul de blana, vârsta si starea de sănătate.
De exemplu, câinii prefera o temperatura de 20-25 de grade Celsius, în timp ce pisicile se simt confortabil la 25-30 grade Celsius pe timp de iarna.
Datorită tehnologiei TD Tech, poți seta temperatura optima pentru animalul tău de companie, astfel încât să castigi atât la capitolul confort pentru el, cât și la cheltuielile de întreținere, îndeosebi cele cu energia.
Sistemele inteligente TD Tech au in vedere toate aspectele necesare unei case inteligente, nu doar pe cele legate de temperatura ambientala. Astfel, veți putea beneficia și de controlul luminii naturale și artificiale in fiecare încăpere, al jaluzelelor, al sistemului de ventilație, instalației fotovoltaice, control anti efracție, protecție incendiu, fum, gaze, inundații. Chiar și piscina si garajul tau sunt accesibile de la distanta datorita tehnologiei TD Tech!Toate automatizarile sunt gestionate prin centrala Home Confort, care înglobează toți senzorii și actuatorii, precum și programele menite sa monitorizeze și sa optimizeze confortul dumneavoastră și al celor dragi.
Animalele de companie se vor simți în siguranță, confortabil și iubite, chiar și atunci când sunteți plecat, totul printr-un simplu click de la distanta.