Dezvoltarea tot mai intensă a sistemului domotic face tot mai mult posibilă îmbunătățirea condițiilor noastre legate de locațiile în care trăim sau în care ne desfășurăm activitățile.

Prin progresul înregistrat de acest sistem, procesul de automatizare a dispozitivelor, ce în trecut funcționau prin mecanisme tehnice, a ajuns astăzi să opereze fără a mai fi necesară intervenția omului.

Așadar, instalațiile avangardiste pot lucra automat, îndeplinind independent roluri, a căror funcționare în trecut depindea de intervenția noastră.

Procesul de automatizare poate fi acum aplicat cu succes, în cele mai variate domenii, printre care amintim și domeniul domestic:

 • automatizarea porților de acces în curți;
 • automatizarea ușilor de la garaj;
 • controlul asupra sistemelor de securitate: activarea sau dezactivarea acestora;
 • controlul asupra ansamblurilor de climatizare;
 • oprirea apei în situația unei inundații;
 • oprirea gazului în momentul în care sunteți notificat că există emisii;
 • aprinderea luminilor exterioare ale locuinței etc.

Compania noastră, deoarece a înțeles avantajele oferite de aplicarea procesului de automatizare a dispozitivelor, vă propune produse proiectate cu grijă și care respectă standardele internaționale.

Calitatea acestora, designul, ce se remarcă prin rafinament și modernism, dar și dedicarea cu care lucrăm pentru a vă îndeplini dorințele și a spori confortul dumneavoastră, ne diferențiază de ceilalți producători de pe piață.

În articolul de astăzi, am ales să vă prezentăm alte elemente importante ce completează transformarea unei case tradiționale, într-una inteligentă!

Transformarea vechiului GARAJ într-unul modern!

Soluțiile dezvoltate și oferite de TD TECH în vederea transformării acestui spațiu, contribuie cu succes la îmbunătățirea confortului dumneavoastră.

Integrând procesul de automatizare la porțile de acces, iluminat, supravegherea temperaturii, a gazelor, a incendiilor sau inundațiilor ce se pot declanșa în acest spațiu, acum, veți fi anunțați imediat de orice eveniment neplăcut, prin intermediul smartphone-ului, conectat la internet.

În plus, tot prin intermediul automatizării porților garajului sau chiar și a celor de la intrarea în curte, ați scăpat de timpul petrecut pentru deschiderea și închiderea manuală a acestora. Puteți evita acum temperaturile și precipitațiile intense sau apelarea la alte persoane pentru a vă deschide manual.

Acum, printr-un simplu touch pe ecranul smartphone-ului sau tabletei, vă puteți bucura de un sistem inteligent, gândit și proiectat să lucreze pentru dumneavoastră!

De asemenea, montarea acestei tehnologii, va aduce un plus de valoare, prestigiu și siguranță casei și proprietății în sine!

Și pentru că ne place să ne gândim la tot, am integrat în aplicația noastră și posibilitatea de a controla în orice moment și de oriunde, porțile casei sau ușile garajului, direct de pe smartphone, smartwatch, tabletă etc.

Nu uitați că aplicația noastră este disponibilă atât pentru sistemul de operare Android, cât și pentru cel IOS.

Beneficiile oferite de o poartă automatizată

Vom enumera și prezenta pe scurt de ce această opțiune a urcat din ce în ce mai mult în topul preferințelor clienților noștri.

 1. Facilitate, utilitate și confort: deschiderea și închiderea porților fără efort, ideală în condiții climatice capricioase;
 2. Veți uita de efortul depus în deschiderea acestora;
 3. Sunt silențioase;
 4. Intrare securizată în curte/garaj/casă: în cazul în care va fi detectat vreun obstacol, precum, animale de companie, diverse obiecte, copii etc., porțile automatizate se vor opri imediat datorită celulelor fotoelectrice cu care sunt dotate;
 5. Deținerea sistemului anti-efracție care sporește siguranța ta și a celor dragi;
 6. Gestionarea accesului: poți folosi această opțiune tot prin intermediul device-urilor personale, alegând cui să deschizi sau nu;
 7. Control centralizat, acum având și posibilitatea de a alege un sistem potrivit nevoilor tale, precum video interfon, smartphone, tabletă, computer personal, geolocație etc. cu ajutorul căruia ai control integral asupra tuturor dispozitivelor din casă etc.

În privința opțiunii de geolocație, aceasta este recomandată atunci când înainte de a ajunge acasă, îți dorești să-ți poți programa iluminatul de pe aleea din curte, dar vei găsi deschise și căile de acces, exact așa cum ai programat.

Astfel, toate aceste opțiuni au fost gândite și create pentru ați proteja casa și familia!

Și totul se va activa prin setarea unui scenariu pre-programat din aplicația mobilă, care va lucra pentru tine!

Concluzii

Prin abordarea noilor tehnologii, ansamblurile de comandă și control al porților, pot fi interconectate la managementul general al clădirii.

Avantaje precum, siguranța oferită, rafinamentul designului, facilitatea cu care pot fi accesate, consumul redus de energie etc., le recomandă ca următorul element important și nelipsit atunci când dorim să avem o „casă inteligentă”.

TD TECH poate îndeplini cerințe dintre cele mai diverse, oferind soluții inovative ce aduc confort și funcționalitate spațiului TĂU personal.

Așadar, dacă dorești să beneficiezi de aceste avantaje, nu ezita să alegi dispozitivele noastre Smart cu tehnologie touch!

Cu acestea, vei deține controlul total al casei tale, de oriunde și în orice moment!

Pentru că echipa TD TECH face „Totul pentru confortul tău!”