Echipa TD Tech face „Totul pentru confortul dumneavoastră”, motiv pentru care va poate oferi consultanta în alegerea produselor care vi se potrivesc. Ne recomanda experienta acumulata din lucrul în echipa cu specialiști de naționalități diferite, precum și cunoștințele obținute în trainingurile interne și internaționale la care am participat.
Deținem expertiza in lucrul cu o gama variata de senzori, echipamente de masura, echipamente de control electronic, echipamente de comunicatii.
Sistemele domotice pe care le punem la dispoziția clienților noștri sunt de fapt automatizări pentru confortul casei, pentru garajul, piscina, casa de vacanta, plantele, ferma și confortul animalului dumneavoastră de companie. Pentru a fi siguri ca sistemele noastre automatizate funcționează în parametri optimi, este nevoie și de instrumente de măsura și control electronice avansate.
Echipamentele de măsura, de control, de comunicatii au fost realizate cu succes datorita experientei echipei de consultanta, în companii de renume, românești și internaționale, din industria metalurgica, industria de telecomunicații, industria cailor ferate, cea de instalații electrice complexe și servicii specializate de inginerie. Trainingurile dobândite la nivel internațional, cum sunt cele furnizate de Siemens Bucuresti, SWAN Elvetia, Recordum Austria, Lit UV Europe Olanda, EXTEN Control Madrid, Tecnogamma Italia, MerMec Italia, sunt o garanție a produselor de calitate pe care le facem, precum și a standardelor ridicate de performanta în materie de consultanta.
Ariile in care noi oferim servicii de consultanta, dar și servicii de proiectare și instalare sunt următoarele:
1. Echipamente de joasa tensiune si automatizari industriale
Automatizarea electrica industriala este esențială, nu doar sub aspectul protejării mediului, cât și din aceste considerente:
– Scaderea costurilor cu personalul (prin folosirea robotizarii)
– Economisirea timpului
– Cresterea preciziei in executie
– Scaderea costurilor de productie
– Eficientizarea si cresterea randamentului proceselor
O automatizare complexa mentine fluxul tehnologic neintrerupt si optimizeaza costurile de productie. Aceasta elimina posibilele intarzieri cauzate de problemele ce pot aparea la personalul uman si creste randamentul proceselor, prin continuitate.
2. Sisteme de masura opto electronice, LIDAR, viziune artificiala, Laser.
LIDAR este o tehnica de teledetectie bazata pe laser cu aplicatii in diverse domenii de activitate. LIDAR este un acronim de la ‘light detection and
ranging’, iar tehnica este echivalentul radarului pentru domeniul luminii vizibile.
Sursele continue de lumina, cum ar fi lampile cu xenon, se folosesc extensiv in monitorizarea atmosferica pe distante de sute de metri. Sistemele moderne laser au insa avantaje net competitive fata de acest tip de surse:
puteri mari la lungimi de unda specifice sau variabile de la UV pana la IR, ™pulsuri scurte de la micro pana la picosecunde, ™divergenta mica a fascicolului care permite astfel transportul energiei
3. Sisteme de masura speciale pentru cai ferate instalate in trenuri laborator, sisteme de achizitii de date, sisteme de management al datelor pentru administrarea de assets feroviar.
4. Service electronic si automatizari industriale pentru echipamente de masura, control cuptoare termice, centre de prelucrare cu control numeric, alte echipamente specifice pentru industrie
5. Sisteme de măsurare pentru calitatea aerului (NOX, NO2, O2, O3, CO, CO2, particule in suspensie, etc)
Confortul nostru termic este puternic influențat de următoarele aspecte:
– temperatura aerului și menținerea acesteia la un nivel optim (18 – 22°C), aspecte care sunt foarte costisitoare şi sunt determinate de performanţa energetică a clădirii.
– umiditatea relativă, care exprimă concentraţia de vapori de apă din aer, care ar trebui să se situeze în intervalul 40 – 60%. Poate ca nu este un parametru atât de important ca temperatura aerului, dar dacă avem o umiditate prea mare, sistemul nostru imunitar poate fi afectat. Controlul corect al umiditatii relative si a temperaturii ne permit mentinerea unui indice de confort adecvat.
– compoziţia aerului, care este determinată de amestecul de gaze din atmosfera, dintre ele monoxidul şi dioxidul de carbon fiind cele mai importante. Concentraţia acestor două gaze se poate schimba foarte repede în interiorul încăperilor, dată fiind participarea lor la procesele metabolice, chimice şi biochimice. Modificările concentraţiei de CO2 în aerul inspirat au un efect mai mare asupra organismului uman decât modificările comparabile ale concentraţiei de oxid de carbon. De aceea, un element de bază al monitorizării compoziţiei aerului îl constituie controlul concentraţiei de monoxid si dioxid de carbon.
6. Instalatii de masura si tratare a apei (Ph,# Cl, Redox, UV)
Cu fiecare zi planeta noastră este tot mai poluata, ceea ce se traduce prin aer încărcat cu dioxid de carbon, nociv pentru plămânii nostri, apa poluata din cauza deversării reziduurilor petroliere, fenolilor, detergenților, pesticidelor, substanțelor cancerigene sau a altor substanțe chimice specifice diverselor industrii. O soluție pentru a le contracara este utilizarea unor sisteme de tratare a apei, de preferat automatizate.
Avantajele utilizării unor astfel de instalații automatizate de masura si tratare a apei se referă la:
– Controlul intregii tehnici de tratare şi filtrare
– Costuri de funcționare mai mici
– Eficiență energetică ridicată
– Economie de resurse
– Mai mult confort
– Simplu de instalat şi folosit
– Spațiu necesar redus
– Calitatea de top a apei
– Controlul sistemului de tratare la distanţă
Diversitatea soluțiilor automatizate și experienta noastră in consultanta ne recomanda drept parteneri de durata, care fac totul pentru ca tu sa beneficiezi de un nivel maxim de confort.